Lediga jobb

Sveriges snabbast växande mässarrangörer söker projektledare och projektkoordinatorer!

BraMässor och Lifestyle Events är tillsammans med Traveko Scandinavia de snabbast växande och mest innovativa mässföretagen just nu i Sverige.

2018 arrangerar vi 16 mässor och utställningar inom olika områden, både fack- och publika mässor. Omsättningen beräknas bli ca 40 miljoner. Vår affärsidé är att vara fristående och inte äga eller driva mässlokaler utan hyra in oss med våra mässor där de passar bäst. Vi arrangerar i dag våra mässor över hela Sverige samt i Danmark och Norge.

Vi är idag 12 personer som dagligen arbetar med våra projekt. Nu växer vi ytterligare och står i startgroparna för lanseringar av nya mässor.

Vi kommer att behöva två projektledare och två projektkoordinatorer de närmaste månaderna. Alla hos oss ska kunna vara flexibla och arbeta med alla våra mässor. Var och en jobbar med 2-3 mässor om året.

Att arbeta hos oss är självständigt och inspirerande. Vi försöker att inte sitta i interna möten hela dagarna utan i stället arbeta utåtriktat mot kunder och partners. Det innebär att man som medarbetare får lov att fatta massor av egna beslut. Gör man inga fel har man antagligen inte gjort något alls. Gillar du att ta i och bygga något nytt i stark entreprenörsanda så kan vi bli dina nya jobbarkompisar

Projektledaren är tillsammans med koordinatorn och våra säljare operativa i projekten och har det övergripande budget och resultatansvaret. Hur sen arbetet i teamet fördelas beror på uppdraget och teamets medlemmar. Alla hos oss är operativa. Alla.

Projektkoordinatorn hos oss har delegerat ansvar för marknadsföring, sociala medier, pressbearbetning, seminarieproduktion, projektadministration, hallritningar, utställarinformation. Allt i tätt samarbete med projektledaren och det övriga teamet.

Du får gärna ha erfarenhet från andra mässarrangörer eller eventarrangörer.

Har du frågor kontakta Bo Magnusson, Bra Mässor 070-332 334 90 eller Peter Näsman 070-965 56 09

Vill du söka? Skicka en kortfattad ansökan med CV till bo.magnusson@bramassor.se eller peter@lifestyleevents.se

www.bramassor.se www.lifetyleevents.se

 • Kontakta oss

  Lifestyle Events AB
  Munkforsplan 37
  123 47 Farsta
  08-740 41 42
  Fax 08- 740 41 79
  info@lifestyleevents.se

  Peter Näsman
  070-965 56 09
  peter@lifestyleevents.se

  Marie Bornström
  070-669 63 30
  marie@lifestyleevents.se

  Thomas Dahl
  070-944 72 55
  thomas@lifestyleevents.se

  Pierre Karlsson
  072-640 27 46
  pierre@lifestyleevents.se

 • Väder Stockholm